کانال یک به طور 24 ساعته بر روی یوتل ست w2m

FREQ=11473 - Symbol Rate=27500 - 2/3-
عمودی V
3 درجه شرقی

نام کانال:MAA TV
با یک قیچی می‌توانید این ماهواره را با هاتبرد دریافت کنید، در غیر این صورت دیش خود را که به سمت هاتبرد تنظیم شده است تقریباً 5/5 سانتیمتر به سمت راست(شما پشت دیش ایستاده‌اید) و میله پشت دیش را تقریباً 5/4سانتیمتر به طرف بالا بیاورید به طوریکه سر ال ان بی به زمین نزدیک شود. ساعت ال ان بی را تغییر ندهید. این فرکانس به اندازه کافی قوی هست که بتوانید بدون نیاز به فایندر وبا کمی دقت در یافت کنید.

توجه! توجه!: صدای کانال یک بر روی ماهواره هاتبرد. از هر طریق ممکن اطلاع رسانی کنید.

صدای تلویزیون کانال یک بر روی ماهواره هاتبرد.
نام رادیو: رادیو پدر - Radio Pedar
فرکانس:11200
عمودی-V
27500
در صورتی که رسیور شما قدیمی است ممکن است نام رادیو را Italia 1 نمایش دهد.

با مراجعه به سایت WWW.CH1.CC دادخواست تعیین نظام حکومتی را امضا کنید.

WWW.CH1.CC کلیک کنید.

مردم بانک تات را تحریم خواهند کرد

"خبر دریافتی موثق از کارکنان صدا و سیمای رژیم"
این بانک با سرمایه اولیه حدود 224 میلیارد تومان از محل1- مبلغ 140 میلیارد تومان وجوهات به جا مانده از آیت اله بهجت2- مبلغ 84 میلیارد تومان وجوهات به جامانده از آیت اله فاضل لنکرانی که در هردو مورد با دستور مستقیم رهبرجمهوری اسلامی گرفته شده و در اختیار آقایان 1- مجتبی خامنه ای فرزند رهبر(رئیس کودتا) 2- غلامعلی حداد عادل رئیس اسبق مجلس هفتم و 3- احمد جنتی دبیر شورای نگهبان قرارداده شده تا به عنوان سهامداران اصلی اقدام به تاسیس این بانک نموده و در شرف پذیره نویسی هستند (مطابق تبلیغ در سیما)مردم را تشویق به تحریم این بانک و عدم پذیره نویسی آن بنمائید.پریش پاهکین

به پروژه ندای پرچم بپیوندید.

اعلامیه:
ندای پرچم جنبش ملی ما هستیم!
همراهان جنبش ملی ما هستیم و همه ی ایرانیان برای نمایش بزرگترین پرچم تاریخ جهان دست به دست هم میدهند. صدها پرچم پیوسته شیر و خورشید ، هر پرچم به نام یک تن در گوشه و کنار جهان به نمایش گذاشته می شود. شما نیز می توانیددر این طرح شرکت کرده و نام خود را روی یک پرچم مستقل در کنار دیگران داشته باشید. برای شرکت و ثبت نام در این طرح، هم اکنون با شماره زیر در امریکا تماس بگیرید.
5422-884-818

هر سه شنبه رأس ساعت 9 شب تمام وسایل برقی پر مصرف را به مدت 4 دقیقه به برق بزنید؛

امضاء کنید،شکواییه مردم ایران خطاب به مجامع بین المللی

استمداد از جامعه جهانی به مقصود متوقف ساختن جنایات جمهوری اسلامی و تعقیب عاملین آن(شکواییه رسمی)
برای امضا شکواییه لطفاً بر روی لینک کلیک کنیدhttp://www.petitioniran.com/?page=petition&pid=YLT5392

فراخوان: جمعه 30 مرداد تجمع مقابل زندان اوین ساعت 11 صبح

زندانی سیاسی آزاد باید گردد.

چگونه در اعتراضات خیابانی سالم بمانیم

فیلتر شکن Ultra Surf95، سریع و مطمئن.

۱۳۸۸ مرداد ۲۰, سه‌شنبه

دیدگاه از مسکو و واشنگتن به ایران؛ اوضاع نامساعد

رادیو صدای روسیه، خبرگزاری «ریا نووستی» روسیه، 20 مرداد ماه

"آریل کوهن" کارشناس بنیاد "میراث" واشنگتن و "فئودور لوکیانوف" دبیر مجله "روسیه در سیاست جهانی" در مصاحبه ای با سرویس روسی شبکه بریتانیایی بی بی سی به بررسی دیدگاه روسیه و آمریکا نسبت به اوضاع در ایران پس از انتخابات ریاست جمهوری پرداختند:

پرسش: احمدی نژاد برای چند سال دیگر رئیس جمهور ایران شد. در واشنگتن در این رابطه چه می گویند؟

کوهن: دولت باراک اوباما می گوید که باید دست خود را بسوی ایران دراز کرد. آنها همچنان با دست دراز شده بسوی ایران ایستاده اند و از ایران هیچ چیزی بغیر دشنام هایی که مقامات ایران می دهند، دریافت نکرده اند. در عین حال دولت پیشین جرج بوش و محافظه کاران نظری بسیار منفی نسبت به اوضاع کنونی در ایران دارند. بعقیده آنها تلاش های دیپلماتیک و مذاکرات نتیجه نداده اند و مشکل هسته ای ایران هنوز حل نشده است. از این رو افرادی همانند "جان بولتون" معاون سابق وزیر خارجه می گویند که "ایران را باید زد". پس می بینید که عقاید بسیار مختلف هستند.

پرسش: آقای لوکیانوف در این رابطه در مسکو چه می گویند؟

لوکیانوف: در مسکو موضع متداول خود را دارند که نه تنها مربوط به ایران و بلکه بسیاری دیگر از کشورها نیز می شود. این موضع بر این پایه است که انتخابات در کشورها، از امور داخلی هر کشوری است. اما در روسیه وقفه ای بوجود آمد که چگونه نسبت به اوضاعی که در ایران پس از اعلام نتایج رای گیری دیده شد، واکنش دهند. سطح دیدار احمدی نژاد با مدویدیف در اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای در یکاترینبورگ که او دو روز پس از انتخابات به آنجا سفر کرد، پایین آمد و از دیدار مشروح دوجانبه به دیداری پروتکلی رسید. با این حال روسیه این انتخابات را برسمیت شناخت.

در پایان این مصاحبه آمده است: این دو کارشناس خاطر نشان می کنند که اوضاع در ایران بسیار پیچیده و نامساعد است. در این کشور مبارزه بین گروه ها کاملا آشکارا ادامه دارد و معلوم نیست اوضاع در آینده چگونه توسعه خواهد یافت. این بدتر از هر چیز معینی است.


هیچ نظری موجود نیست: