ایران ب ب ب
نوروز: خانواده شهید رامین آقازاده قهرمانی در مورد خصوصیات وی می گویند: جوانی بوده نه چندان سیاسی ، بسیار آرام و بی آزار و به خانواده وابسته بوده است.
در جریان اعتراضات مردمی به نتیجه انتخابات ماموران وی را متهم به شکستن شیشه های بانک می کنند و برای دستگیری وی به منزل مراجعه می کنند.
مادرش اورا با خود به کلانتری می برد تا نشانش بدهد که فرزندش بی گناه است، اما آنها او را نگه می دارند و به بازداشت گاه می برند و در آنجا تحت آزار و شکنجه قرار می گیرد.
پس از دو هفته آزاد می شود و او دو روز پس از آن بطور ناگهانی حالش بد می شود و در نهایت به شهادت می رسد.
در این فاصله چند بار از کلانتری یا بازداشتگاه زنگ می زنند و حالش را می پرسند، گویی در بازداشتگاه حاثه ای رخ داده بوده که آنها را نگران وضعیت جسمانی او شده بودند.
پدرش شهید قهرمانی کارمند است و در آپارتمانهای قدیمی شهرآرا زندگی می کنند.سه برادر دیگر در این خانواده هستند که مادرشان بشدت نگران آنهاست و آنها توانسته اند یک مراسم ختم بدون سرو صدا برایش برگزار کنند.
تاکنون عکسی از وی در فضای مجازی منتشر نشده استسایت نوروز پیش از این درگزارشی به شرح شهادت این جوان جنبش سبز ایران داده بود که در ذیل مجددا می آید:
جزئیات شهادت یک زندانی دیگر رامین قهرمانی مدتی طولانی از پا آویزان شده بود
نوروز: رامین قهرمانی 15 روز بعد از اینکه با پای خود برای اثبات بیگناهیش رفته بود، با بدنی که آثار شکنجه بر آن نمایان بود، از زندان آزاد و پس از دو روز بر اثر جراحات وارده در آغوش مادر به شهادت رسید.
به گزارش خبرنگار نوروز، در درگیری های روزهای پس از انتخابات، ماموران از طریق دوربین مداربسته یک بانک چهره رامین قهرمانی را شناسایی شده وبرای دستگیری وی به منزلش مراجعه می کنند.
به دلیل عدم حضور رامین قهرمانی در منزل ماموران به مادر او می گویند که فرزندش هرچه زودتر خود را معرفی کند.
مادرشهید قهرمانی نیز با استناد به بیگناهی پسرش و با این استدلال که فرزندش کاری جز اعتراض آرام انجام نداده است، همراه با او به محلی که ماموران گفته بودند مراجعه می کند.
این گزارش می افزاید رامین قهرمانی 15 روز بعد از اینکه با پای خود برای دفای از بیگناهیش رفته بود، با بدنی که آثار شکنجه بر آن نمایان بود، از زندان آزاد میشود.
او پس از آزادی به مادرش گفته که چندین روز از پا او را آویزان کرده اند. شهید رامین قهرمانی پس از آزادی به دلیل لخته های خون موجود در سینه اش در بیمارستان بستری و به شهادت میرسد.
خانواده قهرمانی تحت فشار شدید برای منع انتشار خبر شهادت فرزندشان هستند. آنها تحت تدابیر شدید امنیتی فرزند خود را به خاک سپردند. تا جایی که پس از مراسم خاکسپاری به دلیل تهدیدات نیروهای امنیتی مبنی بر اینکه سر مزار فرزند شهیدشان حق ندارند با صدای بلند گریه کنند و شیون سردهند، 5 نفر از اعضای فامیل او دچار فشارهای عصبی شدید شده تا جایی که برخی از آنها کارشان به بیمارستان کشیده شده است.
شهید رامین قهرمانی متولد سال 1358 بوده و محل سکونت وی در خیابان شهرآرا است.=================هم زمان با چهلمین روز شهادت شهدای جنبش سبز در اصفهان؛جمعی از فعالان مدنی با خانواده شهید حسین اخترزند دیدار کردند
نوروز: همزمان با چهلمین روز شهادت جمعی از هم میهنانمان در وقایع و رویدادهای پس از دهمین انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران، فعالان مدنی و حقوق بشر اصفهان پس از حضور بر سر مزار شهید حسین اختر زند که در 25 خرداد ماه سال جاری در جریان تجمعات آرام خیابانی در این شهر به شهادت رسیده بود، با حضور در منزل این شهید از خانواده وی دیدار و دلجویی کردند.در این دیدار که با حضور بیش از 20 تن از فعالان مدنی اصفهان انجام پذیرفت، خانواده اختر زند از چگونگی شهادت حسین و پرتاب وی از پشت بام ساختمانی در میدان آزادی (دروازه شیراز) اصفهان توسط نیروهای نظامی یا شبه نظامی که هنوز وابستگی شان به دستگاه خاصی به اثبات نرسیده خبر دادند و با اشاره به تشکیل پرونده قضایی و ارجاع آن به دادگاه نظامی اصفهان، خواهان پیگیری و مجازات عاملان این جنایت و سایر خون های به ناحق ریخته شده رویدادهای اخیر ایران شدند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر